Gravidfotografering

Gravidfotografering

Unna dig en fin upplevelse och en fantastiskt stund där du som gravid får stå i centrum och där du får vackra bilder att se tillbaka på. Jag erbjuder två olika typer av gravidpaket. Bohemian luxury och Simple bohemian.

 

Bohemian luxury

Unna dig en fin upplevelse med bohemisk touch. En fantastiskt stund där du som gravid får stå i centrum och där du får vackra bilder att se tillbaka på

Du + 1, får komma hem till mig och prova ut klänningar på mitt kontor som ligger 15 minuter utanför Alingsås. Ni välkomnas och får i lugn och ro välja ut klänningar. Detta är något jag varmt rekommenderar att göra under din graviditet och bilderna kommer vara ett fint minne i många år framöver.

Simple bohemian

Simple bohemian passar dig som vill dokumentera din graviditet på ett lite mer nedskalat vis. Förslagsvis insvept i ett lakan eller i din egna favoritklänning eller stickade tröja. 

Under en sådan här fotografering möts vi upp på platsen där vi valt att fotografera och fotograferingen pågår i 30 minuter. 

Gravidklänningar

Här nedan är några utav de klänningar som man får möjlighet låna från min exklusiva gravidgarderob. Det finns något för alla och klänningarna är tillverkade i följsamt och stretchigt material. Fler bilder finns på hemsidan och på mitt instagramkonto. Det är även vackert att kombinera någon utav de fina kjolarna tillsammans med en vacker blomstertopp.

 

 

Dela detta blogginlägg: